Nu är bygget på Åsbovägen igång

Det blev en lyckad start för Fribo’s bygge av 44 nya hyresrätter på Åsbovägen i Fristad. Solen lyste på de ca 50 talet personer som slutit upp för att närvara vid ceremonin. Istället för spadtag sågades symboliskt ett träd ner utav Fribo’s vd Kjell-Ove Sethson och Fristad Bygg’s vd Peter Serrander. Detta för att återkoppla till att husen byggs helt i trä. Borås Stads Vision 2025 liksom Fribo’s Vision 2025 talar om den hållbara framtiden och Fribo drar sitt strå till stacken genom att välja att bygga för det hållbara samhället.

Talade under ceremonin gjorde förutom Fribo’s och Fristad Bygg’s vd’ar även styrelseordförande i Fribo Gun-Britt Persson, vice ordförande i SABO Carin Ramneskär, Framtid Fristads ordförande Sören Larsson samt Kommunstyrelsens andre vice ordförande Tom Andersson.

Mer bilder hittar du HÄR.