Vi vill veta vad du tycker!

Just nu pågår en hyresgästundersökning! Under vecka 43-44 har samtliga av FRIBOs hyresgäster fått en enkät från vår partner AktivBo. Beroende på vilken typ av kontaktuppgifter vi har till dig så har enkäten kommit i lite olika form. De flesta har fått den som sms i sin mobiltelefon eller som ett mail i sin e-postlåda. För de hyresgäster som vi inte har haft mobilnummer eller e-postadress till så har enkäten kommit i pappersform. Alla som inte besvarat enkäten i mitten av vecka 48 kommer att få enkäten i pappersform runt den 29/11.

Vi vill så gärna att precis alla ska ta sig den lilla tiden för att fylla i enkäten, det är väldigt viktigt för oss att få veta vad ni tycker om olika saker. Dina svar är givetvis anonyma. Sista dag att besvara enkäten är den 10 december. Tack på förhand!