Mina Sidor

Logga in här (extern webbplats)

 

Kanske är du bara nyfiken på vilka lägenheter som ligger ute som lediga lägenheter i samband med flyttningar, då behöver du inte logga in på Mina Sidor utan det är bara att följa denna länk: https://minasidor.fribo.nu/market/residential  (extern webbplats)

 

Vad är Mina sidor?
Mina sidor innehåller din personliga information som hyresgäst eller bostadssökande. Du loggar in med hjälp av Mobilt BankID, eller med användarnamn och lösenord. Du som inte har ett Mobilt BankID behöver kontakta oss för att få användarnamn och lösenord.

För dig som är hyresgäst
Är du hyresgäst hos FRIBO kan du se saker som gäller ditt boende på Mina sidor, till exempel information om din lägenhet, ditt kontrakt och din hyra. Här finns även våra digitala tjänster, så att du själv kan göra felanmälan eller boka tvättstugan. För att kunna börja boka tvättstugan via dator eller mobil behöver vi plocka ut en kod som du använder ihop med ditt lägenhetsnummer, hör av dig till oss för att få tillgång till denna kod. Se längst ner på sidan för detaljer kring tvättstugebokning.

För dig som söker bostad
På Mina sidor hanterar du allt du behöver för att söka bostad. Du registrerar dig, anmäler intresse på lediga lägenheter och följer vad som händer med dem. Tycker du detta är svårt är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.

Logga in här (extern webbplats)

 

 

Boka tvättstugan via dator
Använd lägenhetsnummer och kod som du fått från FRIBO på följande länk: Boka tvättstugan (extern webbplats). Hör av dig till FRIBO för att få tillgång till inloggningskod.

Boka tvättstugan med mobilen
Ladda ner appen ”Electrolux Vision Mobile”. Skanna QR-koden nedan med appen (OBS: alltså ej med mobilkameran som du kanske gör med andra QR-koder). Logga in med lägenhetsnummer och kod som du fått av FRIBO. Hör av dig till FRIBO för att få tillgång till inloggningskod.

QR-kod

QR-kod Electrolux Vision Mobile