Inga lastbilar inne i våra bostadsområden

Det blöta vädret ställer till det för många i samhället. Ett problem som vi ser i våra bostadsområden är att vattensjuka gräsmattor blir sönderkörda av bilar och lastbilar. Givetvis är det alltid helt förbjudet att köra ut på våra gräsmattor med fordon. Vi vill be er alla om hjälp att påminna folk som ”glömt” eller inte förstått detta. Störst problem verkar vara att många större bilar och lastbilar kommer och lämnar paket eller matkassar till våra hyresgäster. Yrkes-chaufförerna måste lära sig att stanna utanför bostadsområdena och bära sista biten och vi vill att ni hyresgäster påpekar detta vid beställningar eller leveranser. Ni får gärna hänvisa chaufförer att kontakta FRIBO om det finns några frågor.

Det är extremt kostsamt att återställa sönderkörda gräsmattor så för att hindra onödiga hyreshöjningar bör det ligga i alla våra hyresgästers intresse att undvika sådana skador.