Nu startar Nattvandring i Fristad

Fristad är en väldigt trygg plats men det finns alltid förbättringar man kan göra. I vårt ständiga arbete med att skapa trygghet i Fristad känns det roligt att informera om att FRIBO tillsammans med Hyresgästförening är med och stöttar en nybildad förening som kallas ”Nattvandring och Grannsamverkan Fristad”. Den föreningen stöttas i sin tur av organisationen ”Nattvandrarna” https://nattvandrarna.se/. Föreningen är också en del av välbekanta ”Framtid Fristad”.

Vi hjälper till med en föreningslokal så de får en bas att jobba ifrån. De kommer sedan synas i samhället och i våra bostadsområden med speciella jackor och arbeta för trygghet på framförallt kvällar och nätter. Vill du vara med och engagera dig i deras arbete ska du kontakta Daniel Rudquist, 0707721549, danielrudqvist81@gmail.com