Prästhöjden 2 finalist i Årets Bygge i Sverige

Med stolthet möts vi av nyheten att Prästhöjden 2 nu är en av tre finalister i Årets Bygge i Sverige. Läs pressmeddelandet från Byggindustrin här (extern sida).

Utmärkelsen Årets Bygge är samhällsbyggnadssektorns mest prestigefyllda pris som varje år delas ut av tidningen Byggindustrin. Projekten tävlar inom sex olika kategorier: Bostäder, Hotell och kontor, Infrastruktur, Industribyggnad/logistik/butik, Samhällsfastigheter och Renovering.

Prästhöjden 2 är ett av 33 projekt som tävlar i kategorin ’Bostäder’. De nominerade projekten utvärderas enligt kriterierna: arbetsmiljö, hållbarhet, tid/kvalitet/budget, teknik/innovation och samverkan.
Vinnarna i respektive kategori presenteras den 19 mars.

Prästhöjden 2 byggdes av Olofsson Bygg, Tengbom var arkitekter och FRIBO var byggherren.

Läs mer om Prästhöjden 2 här.